KVS wordt bestuurd door vrijwilligers.

Naast de lopende zaken, zoals de ledenadministratie, kampindeling, etc. proberen zij ook de lange termijn in de gaten te houden, de toekomst van onze vereniging. Daarom vergadert het bestuur niet alleen onderling, maar ook met de federatie van Kampeerverenigingen (KVS, KVA, Helios en Voorwaarts). Bij overleg met de gemeente Zandvoort is een afvaardiging van het bestuur aanwezig.

We proberen u zoveel mogelijk op de hoogte te houden van onze bezigheden, onder andere via de bestuursmededelingen op deze site en via het KVS magazine. Mist u toch informatie, of heeft u een vraag, dan vindt u op deze site, bij contactinformatie, alle gegevens die u nodig heeft.

Houd u er rekening mee dat het bestuur bestaat uit vrijwilligers, die hun vrije tijd opofferen voor KVS. Ook zij willen van hun zomers genieten. Probeer daarom bij vragen eerst om via de site of via uw medekampeerders achter het antwoord te komen.

De secretaris van KVS is altijd uw eerste aanspreekpunt, of het nu gaat om praktische zaken, zoals het aanvragen van een staanplaats of het aanmelden van een nieuwe donateur, of om vragen, complimenten of klachten voor het bestuur (maar die laatste hebben we bijna nooit, toch?).
De benodigde formulieren voor de eerder genoemde praktische zaken, vindt u in de documentenbibliotheek, ook het reglement en de gedragsregels van KVS kunt u hier nog eens nalezen.

Het kan voorkomen dat u het niet eens bent met een beslissing van het bestuur. De bestuursleden staan natuurlijk open voor (liefst positieve) kritiek. Heeft u een klacht? Laat het ons weten, maar reageer uw frustratie niet af op ons bestuur. Er is weinig animo om KVS te besturen, des te meer reden om de huidige bestuursleden te koesteren.

Wilt u zich aanmelden voor het bestuur? U bent meer dan welkom! Loop eens binnen bij één van de bestuursleden op het strand, of stuur een e-mail.

Meer bestuurspagina’s

Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterPin on Pinterest