Donateurs

Wilt u een eigen plekje op het strand, draagt u KVS een warm hart toe of wilt u dat uw (klein)kinderen mee kunnen doen aan het kinderfeest? Wat uw reden ook is, donateurs zijn altijd welkom.

Als donateur kunt u een plaats op KVS aanvragen en mag u de algemene leden vergadering bijwonen. Donateurs van onze vereniging mogen daarnaast meedoen aan de evenementen die gedurende het strandseizoen worden georganiseerd.

Wilt u meer weten over het aanvragen van een plaats, klik hier. Wilt u meer weten over de mogelijkheden om donateur te worden, klik hier. Wie direct donateur wil worden gaat naar aanmelden donateur. Uw actuele plek op lijst vindt u in de donateurslijst.

Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterPin on Pinterest