Een plaats aanvragen

Wie een plaats aan wil vragen bij KVS moet donateur van onze vereniging zijn of worden. Alleen een donateur kan met zijn unieke verenigingsnummer een plaats aanvragen. Uw aanvraag moet voor 1 juni schriftelijk of per e-mail worden ingediend bij de ledenadministratie. De aanvragen worden toegekend op basis van de verenigingslijst. Degene die het langste donateur is, heeft de eerste rechten.

Let op: U kunt alleen in aanmerking komen voor een plek als u in het bezit bent van een strandhuisje.

Wie eenmaal een plekje heeft, geeft deze niet snel op. De wachtlijst is lang en het verloop klein. Als u graag op het strand wilt ‘staan’, raden wij u aan om ook bij de zusterverenigingen van KVS donateur te worden. Onderaan deze pagina vindt u de gegevens en contactpersonen voor deze verenigingen. Uiteraard is dit uw eigen keuze.

Contactgegevens zusterverenigingen:

Kampeer Vereniging Amsterdam (KVA)
www.kvamsterdam.nl
Secretariaat: Ferry Mesman
E-mail: secretaris@kvamsterdam.nl

Kampeer Vereniging Voorwaarts
www.kvvoorwaarts.nl
Secretariaat: Esther Huisman
E-mail: secretaris@kvvoorwaarts.nl

Kampeer Vereniging Helios
www.heliosnieuws.nl
Secretaris: Remco Koppen