Update van de kandidaat voorzitter

Beste allemaal,

Dank voor de positiviteit, hartverwarmende woorden & goede raad die ik ontvang n.a.v. mijn kandidaatstelling voor de voorzitter-bestuursfunctie bij KVS.

Met het Bestuur ben ik al veel in gesprek over lopende materie & zaken. Helaas viel mij de twijfelachtige eer om ons gelijk te buigen over twee afzonderlijke berispingen, respectievelijk een eerste, en een derde officiële waarschuwing m.b.t. maximale lengte, breedte en/of nokhoogte. Het werd al min of meer in mijn intro (KVS Nieuws augustus 2019) gezegd: ik ben fulltime kampeerder, en ‘parttime’ gast-voorzitter. Geen politieagent. Ik blijf dan ook graag duidelijk op dit punt: we hebben kampeerregels. En hoewel ik nog zelf veel moet leren: met het gehele Bestuur verwacht ik dat iedere KVS-er (donateur, aspirant of lid) van de geldende regels op de hoogte is en zich aan die regels houdt. Ik ga er namelijk geen spelletje van maken.

Saamhorigheid onder & samenwerking door alle KVS-ers

Ik ben heel erg positief over de saamhorigheid onder & samenwerking door alle KVS-ers. Er wordt ontzettend veel gedaan binnen de vereniging; ik word daar persoonlijk heel blij van. Kijk nu bijvoorbeeld naar het opruimen van het kamp. Dat lijkt geheel organisch te gaan. Ook de aanwijzing & uitvoering van de dienstbaarheidstaken gaat goed. En niet te vergeten de geweldige (kinder)activiteiten van het afgelopen seizoen. Aan allen die aan allerlei verschillende kanten hebben meegewerkt & zich hebben ingezet: ontzettend bedankt!

Toetreding Bestuursleden: Ilja Mul & Arne van den Bor

Met dezelfde positiviteit meld ik graag dat Ilja Mul & Arne van den Bor zijn toegetreden als Bestuursleden, respectievelijk voor o.a. Communicatie en Techniek/Operatie. Ilja & Arne vullen het Bestuur in ieder geval tot de eerstvolgende Algemene Ledenvergadering aan.

Ons vernieuwd KVS-organogram (concept) staat op de KVS-website.

Er ligt veel in het verschiet: hoeveel meer handen & gedachten, hoe lichter het werk. Nogmaals, namens het gehele Bestuur: Ilja & Arne, van harte welkom!

Veel verschillende commissies

Wist u dat wij op dit moment zo’n 24 (!) commissies en projecten hebben lopen? Aan een aantal commissieleden heb ik mij al voorgesteld (bijvoorbeeld de Commissie van Beroep, Kas-, Kascontrole-, Kluphuis-, bar- en jubileum-/feestcommissie). Met het oog op transparantie & onderlinge verbinding zal ik met alle verschillende commissies contact opnemen, en o.a. vragen naar de successen in 2019 & de plannen voor 2020.

Afsluitend: beste KVS-ers, het kamp stroomt langzaam leeg, de herfst lijkt langzaam te beginnen. Ik wens iedereen een fijn uiteinde van het seizoen.

Tot snel, tot horens.

Groet,
Marek, kandidaat-voorzitter

Eén gedachte over “Update van de kandidaat voorzitter

• 8 september 2019 om 20:09

Wat fijn dat er nu 4 bestuursleden (incl Rudy) bijkomen. Dat scheelt veel tijd voor het huidige bestuur . Bedankt dat jullie tijd vrijmaken voor KVS . Ik wens jullie allen veel wijsheid en succes toe.

Beantwoorden