KVS Bestuur

KVS bestaat vrijwilligers
Onze vereniging en het Bestuur bestaan uit zichtbare en onzichtbare vrijwilligers die veel vrije tijd steken in de vereniging. Bespreek mogelijke vragen eerst met uw medekampeerders – kampeerders zijn elkaar graag met raad en daad van dienst.

KVS Bestuur
Naast de dagelijkse bestuurszaken zoals de ledenadministratie met aanvragen/wijzigingen, financiƫn en de jaarlijkse kampindeling kijkt het Bestuur ook graag vooruit. Het Bestuur vergadert niet alleen regelmatig onderling, maar ook periodiek met onze kampeerzusterverenigingen KV Helios, KV Amsterdam en KV Voorwaarts via de Federatie van Kampeerverenigingen te Zandvoort.

Het Bestuur houdt (aspirant)leden en donateurs zo goed mogelijk op de hoogte. Onder andere via het mededelingenbord, deze internetpagina’s, Facebook en per e-mail. Heeft u een vraag en u heeft al bij uw medekampeerders om advies gevraagd? Neem dan contact op met onze Secretaris.

Veel informatie (w.o. de Statuten, het Huishoudelijke Reglement en het Groene Boekje) en ook regelmatig benodigde formulieren vindt u onder Documenten.