KVS Bestuur

KV Strandgenoegen wordt bestuurd door vrijwilligers.

Ons Bestuur bestaat uit vrijwilligers die veel vrije tijd opofferen voor KV Strandgenoegen. Ook zij willen van hun strandhuisje genieten. Bespreek mogelijke vragen daarom eerst met uw medekampeerders – zij zijn iedereen graag van dienst met raad en daad.

Naast de lopende bestuurszaken zoals de ledenadministratie, financiƫn en de kampindeling kijkt het Bestuur ook graag vooruit. Daarom vergadert het Bestuur niet alleen onderling, maar ook met de Federatie van Kampeerverenigingen (bestaande uit onze zusterverenigingen Helios, KV Amsterdam en KV Voorwaarts).

Het Bestuur probeert (aspirant)leden en donateurs goed op de hoogte te houden. Het Bestuur communiceert informatie zo spoedig mogelijk. Onder andere via het mededelingenbord, Bestuursmededelingen (deze site), Facebook en per e-mail. Heeft u een vraag en u heeft al bij uw medekampeerders om advies gevraagd? Neem dan contact op met onze Secretaris.

Ter info, veel informatie (w.o. onze Statuten, het Huishoudelijke Reglement en het Groene Boekje) en ook regelmatig benodigde formulieren vindt u in de Documentenbibliotheek.

Meer bestuurspagina’s