KVS wordt bestuurd door vrijwilligers.

Houd u er rekening mee dat het Bestuur bestaat uit vrijwilligers, die veel vrije tijd opofferen voor KVS. Ook zij willen van hun zomer genieten. Probeer daarom bij vragen eerst om via deze site of via uw medekampeerders achter een antwoord te komen.

Naast de lopende zaken zoals de ledenadministratie, kampindeling, etc. kijkt het Bestuur ook vooruit. Daarom vergadert het bestuur niet alleen onderling, maar ook met de Federatie van Kampeerverenigingen (KVA, Helios en Voorwaarts).

Het Bestuur probeert iedereen zoveel en zo spoedig mogelijk op de hoogte te houden onder andere via de bestuursmededelingen op deze site, via e-mail en Facebook. Heeft u een vraag en u heeft al bij uw buren om advies gevraagd? Neem dan contact op met onze Secretaris.

Ter info, veel informatie en benodigde formulieren vindt u in de documentenbibliotheek w.o. onze Statuten, het Huishoudelijke Reglement en het Groene Boekje.

Wilt u zich aanmelden voor het Bestuur? Stuur een e-mail.

Meer bestuurspagina’s