KVS tegen CORONA

Het Bestuur vindt het belangrijk dat iedereen gezond en op veilige afstand blijft tijdens deze uitdagende coronatijden. KVS wenst iedereen veel beterschap, frisse (zee)lucht en veiligheid.

Spreek elkaar aan o.b.v. onze kernwaarden bij constatering van mogelijke risico’s. Hou rekening met elkaar: wees veilig voor jezelf en voor je omgeving.

Voor de duidelijkheid: we mogen kamperen vanwege het federatieve Protocol met duidelijke additionele coronamaatregelen
Om te mogen kamperen heeft de Federatie met de Veiligheidsregio afspraken gemaakt. Met unanieme instemming van de federatieve leden is het federatieve Protocol met duidelijke additionele coronamaatregelen voor het gehele kampeerseizoen 2021 tot nader order van toepassing.

Volg altijd coronamaatregelen afgekondigd door het Rijk, lokale overheid w.o. de Veiligheidsregio
Alle door het Rijk en Veiligheidsregio afgekondigde maatregelen gelden, w.o. 1,5 meter afstand houden (behalve voor gezinsleden), niezen in de elleboog, vaak handen wassen en geen handen schudden. Samenkomen met meer dan in de afgekondigde maatregelen voor bezoek/gezin is niet toegestaan ook al wordt de 1,5 meter in acht genomen.

Volg ook het federatieve Protocol met additionele coronamaatregelen
Voor alle kampeerders van de bij de Federatie aangesloten kampeerverenigingen geldt bovendien het federatieve Protocol – klik hier of zie bijlage CORONA4, hieronder.

Gezondheidsklachten
Wanneer een kampeerder klachten heeft die kunnen duiden op een coronabesmetting, verlaat de kampeerder en eventuele medekampeerders onmiddellijk het strand. Ga naar huis, blijf thuis en ziek uit.

Keer pas naar het strand terug wanneer klachten volledig verdwenen zijn of met een negatieve testuitslag.

NameSizeHits
CORONA1: Informatie, maatregelen en instructies van Rijksoverheid25.2 KiB51
CORONA2: Hoe werken protocollen door van RIVM > Rijksoverheid > Veiligheidsregio > Federatie > KVS?35.9 KiB12
CORONA3: Noodverordening COVID-19 Veiligheidsregio Kennemerland0.0 B8