Een staanplaats aanvragen?

Wilt u een staanplaats aanvragen?
Bent u al donateur?
Wie bij KV Strandgenoegen een staanplaats wil aanvragen, moet donateur van onze vereniging zijn of worden. Alleen een donateur kan met het unieke verenigingsnummer een staanplaats aanvragen.

De donateursaanvraag moet vóór 1 juni per e-mail worden ingediend bij onze Ledenadministratie. Plaatsen worden toegekend op basis van de rang van de donateur in onze verenigingslijst. Kort gezegd: diegene die het langste donateur is, heeft de eerste plaatsingsrechten.

Let op: U kunt alleen in aanmerking komen voor een plek als u in het bezit bent van een strandhuisje.

Bent u nog geen donateur?
Meldt u dan zo spoedig mogelijk hier aan.

Andere staanmogelijkheden?
Als u graag zo spoedig mogelijk op het strand wilt ‘staan’, raden wij u aan om ook bij onze zusterverenigingen donateur te worden. Ga voor meer informatie naar: