Meer informatie voor donateurs

Behalve o.a. meedoen aan onze strandactiviteiten, toegang tot ‘t Kluphuis en het bijwonen van onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (zonder stemrecht) kunnen donateurs een staanplaats aanvragen.

Alleen donateurs kunnen een staanplaats aanvragen
Wie eenmaal een staanplaats heeft, geeft deze niet snel op. Onze wachtlijst is lang (ongeveer 5-8 jaar) en het verloop binnen de vereniging is klein. Soms lukt het om eerder geplaatst te worden. Dit ligt aan het aantal aanvragen en opzeggingen in één bepaald kampeerseizoen.

Donateur worden?
Wij verwelkomen nieuwe donateuren!
De donateursbijdrage per (wacht)jaar bedraagt € 20,00 (vastgesteld voor 2021 en 2022).

Hoe wordt u zo spoedig mogelijk donateur?
Neem vandaag nog actie, en volg de volgende stappen:

• Print, vul in en onderteken het aanmeldingsformulier Nieuwe Donateur
  • E-mail het ondertekende formulier naar onze Ledenadministratie (ledenadmin@kvstrandgenoegen.nl)
  • BELANGRIJK: betaal zelf uw eerst-verschuldigde donateursbijdrage vooruit:
    • Maak de donateursbijdrage van € 20,00 over
    • Op bankrekeningnummer NL90INGB0003764425
    • Ten name van Kampeervereniging Strandgenoegen te Zandvoort
    • Onder vermelding van uw naam

Bent u al donateur, en wilt u uw actuele plek op de verenigingslijst opzoeken?
Zoek eerst even in uw administratie naar een recente KVS-factuur voor uw persoonlijke verenigingsnummer. Bekijk dan uw actuele (wachtrij)plek op de verenigingslijst.