Feest > 2017 – Willem-Alexander 50 jaar en Cor Haagsman al 50 jaar vrijwilliger!

De burgemeester van Zandvoort reikte Cor op 26 april 2017 namens Zijne Majesteit ‘het lintje’ uit. (En zette Wil in de bloemetjes, ‘omdat zo’n loopbaan niet mogelijk is zonder de steun van het thuisfront’. En zo is het maar net!)

Cor is dus sinds vanmorgen Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Apetrots en vooral zéér verrast en heel erg blij liet hij de ceremonie over zich heen komen. ‘Hoe lang doe je al vrijwilligerswerk?’ vroeg de burgemeester. “Dat weet ik niet.. Eigenlijk al mijn hele leven, geloof ik..” De burgemeester had als 1e officiële registratie 1968, bijna 50 jaar dus nu, maar naar zeggen had Cor ook daarvoor al vrijwilligerswerk gedaan. Zijn werk voor KVS (al weer 30 jaar..) bleek slechts een deel ervan, maar natuurlijk wel een substantieel deel!

Daarom.. namens KVS -> Hartelijk dank Cor, voor al je werk en heel hartelijk gefeliciteerd met deze bekroning er op! Je verdient het zéér.