Het is nog niet officieel, maar….

Goed nieuws! De gemeente heeft de Federatie mondeling laten weten dat we vanaf 1 juni de huisjes mogen plaatsen. We mogen dan nog niet overnachten, maar wel alles in orde maken (met gebruik van chemische toilet). Vanaf 1 juli mogen we ook overnachten. We wachten nog op schriftelijke bevestiging, maar willen jullie nu vast op de hoogte brengen.

We hebben een corona-protocol opgesteld. Hier moeten alle leden zich aan houden. Na de schriftelijke bevestiging delen we dit met jullie.

Informatie van Paap

De vrachtrijders zijn ingepland, inclusief de bouwhuisjes en Hulster/ABC. Dit Pinksterweekend start Paap met shovelen. De eerste huisjes gaan begin volgende week het strand op. We krijgen de planning toegestuurd, ook deze delen we zo snel mogelijk. Rond 15 juni zijn alle huisjes op het strand.

Parkeren

We krijgen parkeerontheffing met onze P-kaart. Heb je die nog niet aangevraagd? Doe dat zo snel mogelijk!

Zodra we meer informatie hebben, laten we het weten. Tot snel!

4 gedachten over “Het is nog niet officieel, maar….

 • 27 mei 2020 om 21:14
  Permalink

  Bestuur bedankt voor dit positieve bericht. Is er ook iets geregeld met betrekking tot bewaking?
  Wij zijn zo kwetsbaar als er helemaal niemand op het strand is.
  Vriendelijke groet, Rob en Ria Tschur

  • 28 mei 2020 om 09:57
   Permalink

   Beste Rob en Ria, dat is geregeld. We hopen dat we snel de schriftelijke bevestiging van de ontheffing krijgen. Daarna mogen we het protocol delen. Daarin staat onder andere hoe de bewaking is geregeld. Met vriendelijke groet, namens het bestuur, Ilja

 • 27 mei 2020 om 21:40
  Permalink

  Ik kan in de war zijn maar verkeerde in de veronderstelling dat deze nu als prachtig nieuws gepresenteerde optie in het vorige/laatste bericht een niet onderhandelbaar punt was voor ons/de Federatie namelijk het wel plaatsen maar niet ‘verblijven’ voor 1 juli.
  Alleen acceptabel als er een eerdere verblijfdatum zou zijn.

  Waarom is dit nu wel geaccepteerd?

  • 28 mei 2020 om 10:01
   Permalink

   Beste Lidy, de Federatie heeft gezegd: geen huisjes plaatsen zonder aanwezigheid. Dat is ook vastgelegd in het protocol. We mogen vanaf 1 juni overdag bij de huisjes, onder voorwaarden. Daardoor hebben we de gelegenheid om alles in orde te maken en te houden tot 1 juli. Na die datum mogen we verblijven. Hopelijk kunnen we vandaag het protocol delen. Daarmee wordt het voor iedereen een stuk duidelijker. Met vriendelijke groet, namens het bestuur, Ilja

Reacties zijn gesloten.