KVS en corona – update 13 april

Het federatieve overleg van vorige week werd door het Dagelijks Bestuur van de Federatie geannuleerd wegens ‘geen urgente zaken’. KVS heeft met klem verzocht om die vergadering om juist urgente zaken te bespreken zoals Corona & kampactiviteiten, de financiën van de Federatie en het proces m.b.t. voorzitterschap (de Voorzitter van de Federatie stapt medio dit jaar op). Ons verzoek mocht niet baten.

Afgelopen vrijdag heeft het KVS Bestuur daarom spoedoverleg gehad. Wij hebben gesproken o.a. over het opstarten van strand- en kampactiviteiten, onze tijdelijke Bestuursmaatregel m.b.t. overslaan, en daarbij onze algemene vragen: ‘wanneer zouden we mogen uitrijden?’, ‘wanneer spreken we niet meer van een kampeerseizoen?’ en ‘wat zijn de financiële compensaties/verrekeningen (eventueel bij een verkort kampeerseizoen)?’.
We hebben de Federatie gevraagd om meer duidelijkheid en plannen van de gemeente/Paap. Ook hebben we positief voorgesteld de gemeente te vragen: welke (aanvullende) maatregelen kunnen wij treffen om wél te mogen staan?
Er is nog veel onduidelijkheid helaas. Wanneer er meer informatie beschikbaar is, berichten we zo spoedig mogelijk.
De volgende update zal waarschijnlijk 22 april a.s. zijn.
In de tussentijd willen we graag van input van onze leden. Daarom onderstaande poll:

This poll is no longer accepting votes

Vanaf wanneer zou jij UITERLIJK nog willen staan? (Let op: vind je 15 juni en 15 juli prima? Vink dan beide data aan.)
45 votes

4 gedachten over “KVS en corona – update 13 april

 • 14 april 2020 om 10:31
  Permalink

  Hoi, Ik kan niets aanvinken?

  • 15 april 2020 om 07:25
   Permalink

   Hi Anouk, de poll kan 1 keer worden ingevuld per IP-adres. Zou het kunnen dat iemand dat al heeft gedaan vanaf jouw IP-adres?

 • 14 april 2020 om 17:32
  Permalink

  Volgens mij is het virus nog lang niet verdwenen en wil geen risico lopen om besmet te raken, ik behoor namelijk tot de risicogroep. Het lijkt mij dan ook verstandig om maar een jaar over te slaan. Ik hoop dan om in 2021 gezond weer op het strand te komen.

 • 18 april 2020 om 18:47
  Permalink

  mijn reactie is ,om ook dit seizoen over te slaan.Voor mij is dat wat makkelijker omdat ik een tuin heb. Om nu te gaan kamperen met de gedachte van alle RIVM voorschriften, lijkt mij niet prettig.Ook vraag ik mij af,wat het kosten plaatje wordt,want Paap zou wel weer moeten gaan bulldozeren .

Reacties zijn gesloten.