Oproep 2e penningmeester

Man-in-Suit-at-BeachBeste KVS-ers,

In de zomer van 2012 heb ik middenin in het strandseizoen de werkzaamheden als 2e Penningmeester overgenomen van Ad Mul. Dit heb ik gedaan omdat ik vond dat iemand het moest gaan doen en er was op dat moment niemand anders beschikbaar.

Inmiddels zijn wij 5 jaar verder en hebben wij bij KVS een voltallig bestuur en ben ik trots op alles wat wij met elkaar bereikt hebben. We hebben allemaal een drukke baan en een groot sociaal leven, maar ondanks dat steken wij veel vrije tijd in het besturen van KVS zodat wij allen aan dat mooie stukje strand kunnen blijven kamperen.
Zoals vele van jullie weten heb ik 10 jaar geleden Meetingselect opgericht en heb ik vorige week te horen gekregen dat ik ben toegelaten tot een speciaal opleidingsprogramma voor vrouwelijke ondernemers onder leiding van een Internationaal Accountants kantoor. Dit is voor mij een super mooie kans om mijzelf te ontwikkelen en om mijn bedrijf uit te breiden naar een hoger (Internationaal) niveau.

Helaas betekent dit dat ik ga stoppen als 2e Penningmeester en doe ik bij deze een oproep aan een betrouwbaar lid van KVS om nu op te staan net zoals ik dat 5 jaar geleden heb gedaan. Ik rond mijn werkzaamheden af en zal op de komende ledenvergadering aftreden.

Als er geïnteresseerde zijn die wat meer willen weten over de inhoud van de vacature dan hoor ik het graag en ligt ik deze verder toe.

Ik blijf uiteraard een actief lid van KVS en zal daar waar ik kan altijd mijn steentje bijdragen én dat zou elk lid binnen KVS moeten doen, want ook hier geldt… vele handen maken licht werk.

Hartelijke groet,

Anouk Roohé