Poll over de nieuwjaarsreceptie van de feestcommissie

Beste strandvrienden,

Al enige jaren wordt de KVS nieuwjaarsreceptie gezamenlijk gehouden met andere verenigingen in Zandvoort en in samenspraak met de Gemeente Zandvoort. De opkomst van KVS’ ers op deze nieuwjaarsborrel  is gematigd.

Enkele leden van de vereniging hebben het plan opgevat om een andere variant voor de nieuwjaarsreceptie te willen organiseren. Daarom heeft de feestcommissie het idee om hier een poll over te houden waarin we u vragen uw mening hierover kenbaar te maken.

This poll is no longer accepting votes

Behoefte aan een KVS nieuwjaarsreceptie
68 votes

This poll is no longer accepting votes

Als u het gezellig vindt om met de strandvrienden een nieuwjaarsreceptie te houden zou u dat dan willen met
51 votes

Wij zullen u een kleine opsomming geven van de kosten en organisatie. Er is een budget van €150,-.

Mochten wij ervoor kiezen gebruik te maken van de optie die geboden wordt door de gemeente met meerdere verenigingen dan kost ons dat € 150,-. Hiervoor is de drank en de hapjes inbegrepen net als de huur van de locatie en het aanwezige amusement.

Mochten wij ervoor kiezen gebruik te maken van de optie alleen met KVS’ers dan kost ons dat de huur van de locatie-/personeel. Drankjes en hapjes net als het amusement zal dan betaald moeten worden.

De optie om alles zelf te verzorgen zoals dat vroeger verliep in Zwanenburg is ook een optie. Hiervoor dienen zich dan wel vrijwilligers aan te melden voor het verzorgen van de avond wat bestaat uit de verzorging van hapjes en drankjes. Een locatie zal dan gehuurd of ter beschikking moeten worden gesteld.

Mocht u andere ideeën hebben dan vernemen wij dit graag.

Wij zien uw mening graag tegemoet.

De feestcommissie.

8 gedachten over “Poll over de nieuwjaarsreceptie van de feestcommissie

• 24 november 2017 om 11:23

Een gezamenlijke nieuwjaars- receptie vind ik een goed idee.

• 24 november 2017 om 11:47

Voorgaande jaren niet aan de Receptie kunnen deelnemen. Reden: op treinreis. Dit jaar hoop ik, ijs & weder dienend, present te zijn.

Prima & actief initiatief dit voorstel met kosten-bewakend aspect! Chapeau!

• 24 november 2017 om 12:05

Wij zijn de laatste 6jaar al niet meer geweest.
    Aangezien wij in het buitenland vertoeven.

• 24 november 2017 om 14:49

Ik vind het prima met de gemeente .je hebt je eigen tafel en alles is goed verzorgd en zeker voor dat geld.

• 24 november 2017 om 15:15

Beste redactie,
    Het vieren van de nieuwjaarsreceptie, zoals die nu al enkele jaren in Zandvoort plaats vindt, is de meest voordelige die je kunt voorstellen. 25 mensen voor 125 euro eten en drinken waar vind je dat nog! Bovendien, het was er altijd gezellig.
    Dus, wat mij betreft blijf lekker in Zandvoort.

Groeten
    Cor Haagsman

• 24 november 2017 om 16:53

Combineer de ALV met Nieuwjaarsreceptie.

• 25 november 2017 om 07:51

de combinatie met andere vereniging blijft favoriet. Misschien dat de zusterverenigingen alsnog hiervan in kennis gesteld moeten worden.
    mvg. Dave van de Kar

• 25 november 2017 om 18:18

geen interesse met de gemeente gewoon gezellig met de kvs ers heb laten weten dat zaalhuur gratis is bij de blauwe tram in Zandvoort en iets zelf betalen mag geen punt zijn groetjes ed van wanrooij

Reacties zijn gesloten.