Strand(on)genoegen: een schoon strand begint bij jezelf!

Afgelopen zondag deden we de eindschouw op het strand. En hoewel het weer meezat, was het toch een dag met een donker randje. Het grootste deel van de KVS-ers liet zijn plekje brandschoon achter, waarvoor dank. Maar wat we op sommige plekken aantroffen, schandalig!

Er lag echt veel rommel: grote en kleine planken, tuintegels, meerdere vlonders, veel palen, kettingen, een baal hooi, piketpaaltjes met huisnummer en zelfs een hele afvoerton! De ruimte achter het prikkeldraad is gebruikt als afvalbak, terwijl er toch voldoende containers op het voorstrand staan. Eigenlijk schaamden wij ons een beetje, want wat voor een strandliefhebbber ben je dan? Met het zweet op onze rug hebben we echt hard moeten werken om de troep van anderen op te ruimen (zie de foto’s). Voor de enkeling die hier verantwoordelijk voor is: Neem ook dat laatste restje van een fijn seizoen mee, als je met je huisje de winterstalling opzoekt.

Het strand is nu weer schoon en netjes opgeleverd. Klaar voor de winter en straks weer een stralend nieuw kampeerseizoen. Een seizoen waarin we ook gaan bekijken hoe we dit beter kunnen regelen met elkaar.

Van de “Rommelcommissie” Natasja, Danny en meeloper Marek

 

4 gedachten over “Strand(on)genoegen: een schoon strand begint bij jezelf!

 • 17 september 2019 om 22:29
  Permalink

  De fiets haal ik deze week nog op. Kon hem helaas niet eerder ophalen.

  • 27 september 2019 om 08:36
   Permalink

   Top!

   Groetjes
   Danny

 • 19 september 2019 om 08:01
  Permalink

  Hoi Marek/Natascha.

  Ik zag een foto met 2 beugels aan de palen. Als het achter het Kluphuis was, dan zijn ze van mij(492Ralf) en ben ik ze helemaal vergeten weg te halen, sorry, want deze gebruik ik al jaren. Hebben jullie ze weggehaald, anders kom ik ze nog weghalen. Nogmaals sorry.
  M.v.g. Ralf Loman

  • 27 september 2019 om 08:35
   Permalink

   Deze zitten nog vast Ralph. Hadden geen schroevendraaier mee.
   Groetjes Danny

Reacties zijn gesloten.