Van de voorzitter: KVS tegen Corona (tussenupdate)

Het KVS Bestuur heeft woensdagavond weer een goed bestuursoverleg gehad. We hebben via Skype weer veel besproken! Een meer uitgebreide update volgt dit weekend. Voor nu vast een korte versie.

Korte vragenlijst: wat willen KVS-ers?

Om niet-Facebookers of niet-internettende KVS-ers mee te nemen in de besluitvorming, wordt op dit moment gewerkt aan een korte enquête. Over e-mail zal o.a. gevraagd worden wanneer KVS-ers uiterlijk willen gaan staan.

Heb je al via Facebook of de website laten weten, wat jij wilt? Vul toch de enquête in!

Verlaat-overslaan, of langer verblijf door (klein)kinderen

Daarnaast wordt gewerkt aan een verlaat-overslaandersvoorstel (waarbij wel het ‘normale’ staangeld moet worden betaald tenzij de staanplaats kan worden opgevuld), en de mogelijkheid voor langer verblijf door (klein)kinderen. Dit allemaal om kampeerders nog meer persoonlijke keuzes aan te reiken in deze bizarre coronatijd. Communicatie hierover is gepland voor dit weekend.

Voor de goede orde: de Federatie heeft nog steeds de gemeente niet gevraagd naar een mogelijke pro rato (gedeeltelijke) verrekening van het seizoen. Het KVS Bestuur weet bijna niet wat nog meer te doen om de Federatie te bewegen. Andere zusterverenigingen laten helaas niet (veel) van zich horen.

Tot zover,
Marek

6 gedachten over “Van de voorzitter: KVS tegen Corona (tussenupdate)

• 23 april 2020 om 17:40

Huisjes plaatsen. Kamp moet minimaal gereed zijn op 21 juni. Verleng seizoen met bv. 14 dagen.

• 24 april 2020 om 12:41

indien de federatie de boel zo laat versloffen ,vind ik dat een brief door kvs moet worden geschreven aan de gemeente Zandvoort,met daarin vermeld wat we willen en wat er mogelijk is i.v.m. eventueel terug krijgen/vorderen van kampeergeld/toeristenbelastingen parkeergeld.
    Deze brief moet ,als bijlage, voorzien worden met de handtekeningen van alle betrokken kampeerder(.sters) Vr groet Jan Emmer

• 25 april 2020 om 11:40

Als er besloten wordt om de huisjes op het strand te plaatsen, doe ik wel mee. Ik ben er echter geen voorstander van gezien de grote risico’s die dit m.i. met zich mee brengt.

• 25 april 2020 om 16:59

Geacht bestuur,

Bedankt voor de update en jullie inzet!

Snap alleen niet waarom we onze regels nu willen veranderen?
    Als we al mogen staan dan mag ik toch aannemen dat de mensen zelf willen staan. En voor wat het overslaan betreft, op de ALV is de kamp indeling definitief.
    Ik snap dat we allemaal in moeilijke tijden verkeren maar dit lijkt mij niet zoals het hoort.

Met vriendelijke groet,
    Daniella van den Bor

• 25 april 2020 om 21:11

Beste Danielle, bedankt voor je reactie. Volgens ons Huishoudelijk Reglement mag je op ieder moment overslaan, ook na de definitieve kampindeling. Normaalgesproken is dat ook geen probleem, genoeg donateurs die graag een plekje willen. Nu ligt het anders. We hebben al signalen van leden die liever niet willen staan, uit angst voor hun gezondheid. Dat begrijpen we. We proberen onze leden tegemoet te komen, zonder dat de vereniging er onder lijdt. Want ook voor KVS geldt: alleen samen komen we hier uit. Met vriendelijke groet, namens het bestuur, Ilja

• 26 april 2020 om 13:05

Geacht bestuur dank voor jullie inzet in deze tijd.
    Staan niet staan overslaan enz hoe gaat Paap hier mee om straks .
    Verder het gaat hier om gezondheid met levensgevaar, mochten we staan zal iedereen respecteren hoe er word omgegaan met de regels hier heb ik mijntwijfels over . Dit is mijn persoonlijke mening.

Reacties zijn gesloten.