Update: BALV en meer

BALV 2020

Ook dit jaar is er een Bijzondere Algemene Leden Vergadering (BLAV). Niet in het Kluphuis, wel met gepaste afstand. Op 12 juli om 13.00 uur kunt u op het voorstrand ter hoogte van de Keet terecht voor de BALV. Met het dringende verzoek om alleen te komen als je echt een andere plek wilt. Zo kunnen we de 1,5 meter afstand goed waarborgen.

We zorgen dat er ruim voor de BALV een overzicht van de vrije plaatsen, aspirant-leden en nieuwe aanvragers in het mededelingenbord hangt. U kunt deze hier vast bekijken. U vindt hier de voorlopige kampindeling. Voorlopig, ook omdat ondanks mail en zelfs een persoonlijke oproep per telefoon nog niet alle leden hun staanformulier voor 2021 hebben ingestuurd. Aan deze leden de dringende oproep om dat voor de deadline (7 juli 2020) te doen.
Levert u het staanformulier niet in, dan gaan we ervan uit dat u niet wilt staan in 2021.

Kampcontrole

In het weekend van 4 en 5 juli kunt u iemand aan uw huisje verwachten voor de kampcontrole. Zorg dus dat u uw spullen op orde heeft. Als u het even niet meer weet, lees het groene boekje nog eens door of vraag de buren hoe het ook alweer zit. Nieuwe kampeerders kunnen natuurlijk hun buddy vragen om raad waar nodig.

Vergeet ook niet om het veiligheidsformulier in te leveren! En ook de piketpalen zien we graag terug. Deze kunt u in de bakken bij de toiletunit inleveren.

KVS & Corona, houd vol!

De maatregelen van de coronacrisis worden steeds meer versoepeld. Toch zijn we er nog niet. Daarom een reminder aan iedereen: houd je aan de regels. We lichten er nog een paar uit. De RIVM richtlijnen gelden natuurlijk ook nog steeds!

• Zorg voor voldoende afstand, ook (vooral!) in de toiletunit.
  • Zet even een stapje opzij op de uitstapvlonder of in het zand als er iemand wil passeren bij de afgangen.
  • Sta je in de rij bij het legen van de porta-potti of emmer? Zorg dat er voldoende ruimte is voor anderen om te passeren.
  • Gebruik zoveel mogelijk uw porta-potti of toiletemmer. Om dit mogelijk te maken, gaat het spoelhok ook in de avonduren weer open, tussen 20.00 en 22.00 uur. Met het dringende verzoek om alleen te legen op de vastgestelde tijden. In de ochtend is dat tussen 7.00 en 10.00 uur.
  • De middelste toilet in beide units gaat op slot, om teveel drukte in de units te vermijden. Alles bezet? Dan buiten wachten, waarbij je anderen de ruimte geeft om te passeren.
  • Is er iemand in het gezin (volwassenen en/of kinderen) ziek met koorts of verkoudheidsklachten? Dan gaat het hele gezin thuis in quarantaine, tot de zieke 24 uur klachtenvrij is.

En als je dan toch naar de wc moet of wilt douchen…

Dan is dat een feestje! Want wat ziet het er goed uit zeg. Glanzende vloeren, handdoekenrol, zeep, blauw spoelwater en alles lekker schoon en fris. In de herendouche is het plankje van de wastafel gerecycled (ge-upcycled?) in de douche tot een handig plekje voor de zeep en shampoo. Ook de buitenkant van de unit is kraakhelder, met inloopmatten en al. Helemaal top. Complimenten voor Marleen, Andries en Brigitte.

Federatieve administratie 2019

Dit jaar voeren Helios en KVS, volgens het roulatierooster, de federatieve kascontrole over 2019 uit. Rudy, onze 1e Penningmeester, heeft de federatieve kascontrole ook uitgezet bij de KVS Kascontrolecommissie.

Samen met onze eigen Kascontrolecommissie is een lijstje met verduidelijkingsvragen opgesteld. Rudy bespreekt deze vragen met de federatieve penningmeester. Afhankelijk van de antwoorden, verlenen we decharge over de federatieve financiële administratie 2019.

Voor de duidelijkheid: de financiële federatie administratie 2019 ziet er goed en volledig uit. Wij hebben de federatieve Penningmeester daarom nogmaals bedankt voor zijn vrijwillige inzet en de tijd die hij gestoken heeft in deze klus.

Federatieve administratie 2018

We hebben nog geen inzage gekregen in de federatieve financiële administratie 2018. Ook niet na onze officiële vordering. We hebben opnieuw om inzage gevraagd en kijken met grote interesse uit naar de stukken.

Federatieve vergadering + oproep federatie secretaris

Eind juni 2020 is weer een federatieve bestuursvergadering. De federatieve Voorzitter treedt af en de federatieve Secretaris legt zijn functie neer. We zijn nu hard op zoek naar een nieuwe federatieve Secretaris. Interesse? Neem dan contact op met onze Secretaris via secretaris@kvstrandgenoegen.nl.

Tijdens de federatieve bestuursvergadering staat goedkeuring van de financiële administraties 2017, 2018 en 2019 op de agenda. Wij hopen voor die tijd inzage te krijgen in de financiële administratie 2018, zodat we kunnen goedkeuren. De financiële administratie 2017 is al door de vorige KVS Penningmeester goedgekeurd, hierover hebben wij geen vragen.

Eén gedachte over “Update: BALV en meer

• 2 juli 2020 om 11:31

Geacht bestuur,

Ben ik abuis of was de inleverdatum van het staanformulier voor 8 juni?

Net vriendelijke groet,
    Daniella van den Bor