Update: start seizoen en nieuwe kampeerders

De huisjes van KVS worden uitgereden. Eindelijk! Het weer lijkt goed mee te werken. En het strand is er klaar voor. Met veel dank aan de uitzetploeg voor hun harde werk. Nu het KVS leven langzaam weer op gang komt, nog een paar belangrijke zaken voor een goede start van het seizoen.

Welkom nieuwe en bestaande kampeerders

De ervaren kampeerders weten het misschien al: er komt best nog wat kijken bij zo’n strandhuisje. Om iedereen weer even op gang te helpen, maakten we een Poster met ‘highlights’, de belangrijkste tips voor de start van het seizoen. Voor wie er echt weer even in wil duiken is het Groene Boekje een aanrader. Gemaakt voor nieuwe kampeerders (ook staande donateurs vanwege laat-overslaanders), maar ook voor de ervaren kampeerder nog interessant om de kennis weer even op te halen.

Poster start seizoen

Toiletschoonmaak: niet 1, maar 2 schoonmakers

Ook nieuw dit jaar: de toiletschoonmakers. Marleen verzorgt dit jaar de schoonmaak van de toiletunit. Omdat ze natuurlijk ook weleens wat anders te doen heeft, schakelt zij soms Brigitte in ter ondersteuning. Brigitte is donateur van KVS. Zo is de schoonmaak goed geregeld. En ook nog eens gediplomeerd! Marleen haalde onlangs haar certificaat sociale hygiëne. Gefeliciteerd Marleen!

Een schoon spoelhok, maar hoe zit het met de persoonlijke hygiëne?

Marleen vroeg aan het bestuur of er een mogelijkheid is dat zij kan douchen na het schoonmaken van het spoelhok. Zeker in deze tijden een begrijpelijke vraag. Omdat de gemeenschappelijke toiletunit volgens RIVM richtlijnen niet open mag, kijken we naar een andere oplossing. Een tijdelijke douchecabine, alleen voor Marleen? Een campingdouche? We weten het nog niet. We zijn hierover ook in contact met de veiligheidsregio Kennemerland. To be continued.

Parkeren op de boulevard: minder plaatsen beschikbaar

De gemeente Zandvoort wil het fietsverkeer naar Zandvoort stimuleren, om volle treinen te voorkomen. Dan zijn er ook extra fietsenstallingen nodig. Dat hebben ze opgelost door een parkeervak bij Helios vol te zetten met fietsenrekken. Dat betekent dus minder parkeergelegenheid voor auto’s. We hebben hierover uiteraard aan de bel getrokken bij de gemeente. Zij kijken naar een meer permanente en meer gespreide oplossing. Tot die tijd blijven de rekken staan. Houd er dus rekening mee dat je wat langer moet zoeken naar een plekje, zeker met mooi weer. We houden jullie op de hoogte van de voortgang w.b. deze fietsenkwestie.

Toiletten op de boulevard?

De gemeente denkt ook nog na over openbare toiletten met beheerder(s) op de boulevard tussen Bernies en Bloemendaal. Het kostenplaatje is nogal fors, dus het is even afwachten of dat doorgaat. We worden op de hoogte gehouden en melden het als er nieuws is.

Fijne start en tot op het strand!

U leest het, de ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. We houden het in de gaten en blijven jullie op de hoogte houden via deze updates. Tot die tijd: veel succes met het plaatsen/bouwen en veel kampeerplezier!

Eén gedachte over “Update: start seizoen en nieuwe kampeerders

  • 9 juni 2020 om 22:52
    Permalink

    Fietsen van de dagjes mensen kunnen toch boven langs het hele voetpad van Bloemendaal tot
    ver in Zandvoort staan

Reacties zijn gesloten.