Vacature toiletschoonmaker(s)

Toiletschoonmaker(s) gezocht (liefst in teamverband)

Zorg je graag voor een schone toilet en douche voor de kampeerders van Kampeervereniging Strandgenoegen, hun gasten en andere bezoekers? Zit schoonmaken in jouw genen? Dan zien wij graag je sollicitatie tegemoet!

Voor onze toiletschoonmaker(s) (m/v) bestaan de werkzaamheden uit het dagelijks schoonmaken en -houden van de toiletunit van de Kampeervereniging Strandgenoegen (met zes toiletten en twee douches; vrouwen en mannen gescheiden). Ook andere voorkomende werkzaamheden horen bij deze job op onze mooie strandlocatie in Zandvoort.

Het schoonmaken- en houden van de toiletten gebeurt volgens een schoonmaakrooster. Minimaal 2x per dag worden de toiletten grondig schoongemaakt. In overleg wordt soms een extra (avond)ronde gevraagd, bijvoorbeeld bij een evenement.

Een team van schoonmakers (2 of meer) is ideaal om de taken goed te kunnen verdelen. Denk jij dat je het in je eentje prima kan? Dan is jouw sollicitatie ook zeer welkom!

Wie ben jij/ wie zijn jullie?

• Je bent enthousiast en schoon;
  • Je hebt een servicegerichte houding en je beheerst de Nederlandse taal;
  • Je kunt goed zelfstandig werken en samenwerken;
  • Je hebt het liefst ervaring in de schoonmaak en hebt kennis van schoonmaakprogramma’s en schoonmaakmaterialen;
  • Een SVS-diploma is een grote pré;
  • Onze voorkeur: je bent staand donateur of (aspirant)lid;
  • Onze voorkeur: wij stellen het liefst twee (of meer) toiletschoonmakers aan die de taken verdelen.

We bieden jou

Een uitdagende klus waarin jij het verschil maakt voor onze kampeerders en andere gasten, met een frisse en schone toiletunit. Het dienstverband is tijdelijk en voor de duur van ruim vijf zomermaanden (maar niet meer dan zes maanden). Wij bieden een goede vrijwilligers- en onkostenvergoeding.

Over ons

Kampeervereniging Strandgenoegen is een vereniging met 155 strandhuisjes (units en bouwhuisjes) op een prachtig stukje strand in Zandvoort.

Enthousiast? Meer weten

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze gast-voorzitter Marek Jacobs, e-mail voorzitter@kvstrandgenoegen.nl.

Reageren op deze vacature?

Stuur je sollicitatie met bondige motivatie en CV vóór 15 november a.s. naar secretaris@kvstrandgenoegen.nl.

• Een referentie-onderzoek kan onderdeel zijn van de selectieprocedure.
  • Wij staan open voor mogelijke acquisitie n.a.v. deze vacature.