Voordat het seizoen echt begint

Man-in-Suit-at-BeachBeste kampeerders,

Na een goedbezochte Algemene Leden Vergadering nog even een teken van leven van ons, voordat u naar het strand gaat. Wij vinden het belangrijk dat u goed geïnformeerd aan het seizoen begint. Paap heeft inmiddels al weer gebulldozerd en binnenkort worden de piketpaaltjes weer neer gezet.

Tijdens de ALV hebben wij een nieuw bestuurslid mogen verwelkomen. Wouter Groesz wordt onze kersverse vicevoorzitter.  Uiteraard zijn wij daar heel blij mee. Dat Wouter de functie van vicevoorzitter op zich gaat nemen is afgesproken in onze laatste bestuursvergadering.

Tijdens de ALV zijn een paar voorstellen van wijzigingen in het HHR aangenomen. Om het HHR te  kunnen lezen .

Tevens achten wij het van belang dat u op de hoogte bent van al die geschreven en ongeschreven strandregels.  Voor sommigen van u oud nieuws, maar toch belangrijk genoeg om het hier nog even te vermelden. Ook kunt u hier belangrijke telefoonnummers vinden. Voor de strandregels klikt u hier.

De juiste en  enige manier om de keerklep op de waterleidingleiding (de hoofdleiding die achter alle huisjes ligt) aan te sluiten is ook nog steeds voor sommigen van u een probleem. Aan het einde van het vorige seizoen waren er toch helaas weer mensen die de keerklep hebben laten zitten. Deze mensen zullen een nieuwe keerklep aan moeten schaffen.  Voor de juiste manier van aansluiten en behandeling van uw keerklep klikt u hier.

Aan het begin van het kampeerseizoen zullen wij weer een voorlopige kampcontrole en een definitieve kampcontrole houden. Dit in verband met ons aller veiligheid. Daar hoort ook het invullen van de veiligheidscontrolelijst bij. Deze veiligheidscontrolelijst vindt u hier.

Het staanformulier krijgt u dit jaar begin mei toegestuurd via de post. Dit omdat de kampindeling weer in de zomervakantie zal worden gemaakt. Denk er aan dat als u niets invult, u geen rechten heeft om aanspraak te kunnen maken op een andere plek.

Tijdens het kampeerseizoen wil het bestuur een bijzondere ALV houden met als agendapunt de toiletten. Noteert u a.u.b. vast in uw agenda: Woensdag 27 juli – 19.30.
Uiteraard doen wij dit ons kluphuis.

Rest mij u een zonnig en plezierig verblijf op het strand te wensen en hopelijk tijdens het bouwen weinig wind. Let wel, dit is een van de weinige keren dat het van mij persoonlijk niet zo hard hoeft te waaien.

Martin Meesterman