Voorkeurskandidaat toiletschoonmaker geselecteerd

Beste allemaal,

Namens het Bestuur ben ik heel blij te melden dat uit de sollicitanten voor onze vacature toiletschoonmaak een Voorkeurskandidaat is geselecteerd: Marleen en Andries van Duinen. Marleen en Andries zijn ontzettend enthousiast en willen heel graag bijdragen aan KVS.

Marleen zegt zelf: ‘Wij zijn ongelofelijk blij dat we voor jullie en de vereniging mogelijk een bijdrage mogen leveren aan het strandgenoegen. Wij zullen we onze “stinkende” best doen om de lach die wij nu op ons gezicht hebben ook bij jullie te voorschijn te halen. We hopen op een prachtige zomer en een fantastisch jubileum jaar.’

Ik bedank graag Irene en Annet (ToiletVervangen?-commissie) voor hun hulp met het afnemen van de interviews en hun feedback.

NB en voor de goede orde, na instemming van de Algemene Ledenvergadering wordt e.e.a. pas bevestigd.

Tot zover,

Marek, kandidaat Voorzitter