Zwemmen

swimming-99274_960_720Aan een aloude sporttraditie komt dit jaar een eind, het zwemmen is niet meer.

Niet omdat Rex en ik het niet meer willen doen,  maar KVA wilde het evenement niet meer organiseren vanwege te weinig deelname en te veel inzet van vrijwilligers van KVA. Zo’n evenement is niet zomaar over te nemen en de andere verenigingen bleken niet in staat dit te kunnen organiseren. Om zo’n avond te kunnen realiseren zijn zoveel (kundige) mensen nodig en dat is iets wat de andere verenigingen niet kunnen leveren.

Ik heb nog een kort bedrijfsplan bij de federatie ingediend om een andere invulling te geven aan de uren die wij in GranDorado huren om zo het badwater te kunnen behouden. Met onze opleidingen hadden wij zwemles/afzwemmen kunnen aanbieden voor A, B en C diploma’s (vanaf een bepaald nivo).  Helaas ontstonden er uit dit bedrijfsplan weer andere ideeën en liepen de meningen zover uiteen dat het bedrijfsplan niet  is aangenomen. Ik vind dit echt heel jammer en weet dat opgegeven badwater niet zomaar terug komt.

Ik wil in ieder geval meedelen dat ons gezin/familie het ruim 20 jaar met plezier heeft gedaan.

Bij deze bedank ik ‘n ieder die zich op welke manier ook hebben ingezet voor deelname aan dit evenement, zwemmers, toeschouwers, helpende handjes.

Maar vooral Jordy, Rex en niet te vergeten Ron ( + ).

Linda (v Muijen)-Overdijkink

Eén gedachte over “Zwemmen

• 16 juni 2016 om 11:54

We hebben genoten van jullie kundige en hartelijke hulp en bedanken jullie hiervoor.
    Ik denk namens vele K.V.S.ers Dave van de Kar

Reacties zijn gesloten.